(04-11-2012, 07:52 PM)mehdi57008 نوشته: با سلام من میخوام در رشته علوم شناختی cognitive science برای بورسیه در مقطع ارشد اقدام کنمسلام
ترجیحا دانشگاه معتبر امریکا استرالیا و اروپا
ممنون میشم بهم اطلاعات بدید لیسانس عمران دارم و ده پروپوزال و تز مرتبط هم دارم
با توجه به اینکه میگن رشته ی جدید و پرکاربردی هست و دانشگاهها دارن خوب استقبال میکنن به علوم مهندسی و پزشکی هم مرتبطه اما متاسفانه در این سایت هیچ اطلاعاتی نیست
لطفا به من کمک کتید
علت این که در سایت ما اطلاعاتی در موردش نیست همین هست که جدیده این لینک مال ویکیپدیا هست که لیست دانشگاه های ارائه دهنده این رشته رو نشون میده، البته ممکنه کامل نباشه و شما می تونین خودتون هم سرچ کنین.
من آشنایی با این رشته ندارم ولی تا اونجا که خوندم میان رشته ای هست و خیلی جاها ممکنه روش کار کنن. شما اسم رشته رو اگر در اینترنت سرچ کنین به صورت عباراتی مثل Cognitive Sciences Graduate programs یا عباراتی شبیه به این میتونین خیلی از دانشگاه ها رو که این رشته رو ارائه میدن پیدا کنین. داشتن پروپوزال هم خیلی خوبه به خصوص برای ارتباط با اساتید. اگر رشته مورد نظرتون رو در استرالیا پیدا کرده باشین خیلی میتونه در جلب نظرشون موثر باشه. در ضمن برای مقطع فوق شانس گرفتن فاند کمتره. البته در شرایطی که رزومه فرد خیلی خوب باشه میتونه امیدوار باشه. در هر صورت برای دکترای مستقیم در آمریکا اگر اقدام کنید شانس گرفتن فاند بیشتر خواهد بود. (برای اطلاعات بیشتر در مورد کمک هزینه مراجعه کنید به این انجمن)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.