(07-11-2012, 06:50 PM)blur نوشته:دوستان الان من میخوام مدارکمو بدم ترجمه، باید به تعداد دانشگاه هایی که میخوام اپلای کنم ترجمه کنم؟ و کل مدارک باید ترجمه شه؟ چون شنیدم بعضی از دانشگاه ها اسکن بعضی از مدارکو قبول میکنن. درسته؟ کسی برخورد کرده؟
یه سوال دیگه هم دارم: تایید مدارک از وزارت علوم چقدر طول میکشه معمولا؟
دوست من، تعدادی از دانشگاه ها اسکن مدارک رو قبول میکنند، تعدادی دیگه هم علاوه بر اینکه شما مدارکت رو اسکن میکنی، باید یک سری از مدارکت رو برای اونها ارسال هم کنید، یک تعدادی هم هستند که فقط باید مدارک رو ارسال کرد براشون. به همین دلیل باید در سایت دانشگاه های مقصدتون نگاه کنید این موضوع رو. مهمترین مدرکی که نیاز است ترجمه بشه، ریزنمرات کارشناسی و ریزنمرات کارشناسی ارشد است (البته اگر دانشگاهی که در آن تحصیل کردید ریزنمرات لاتین برای شما صادر نمیکنه)، چون توصیه نامه ها و گزارش نمرات زبان که به انگلیسی است. در مورد مقالات غیر انگلیسی هم من ندیدم که بخواهند جایی (فقط در حد ترجمه اسم مقاله کفایت میکرد). چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.