08-11-2012, 11:13 AM
(08-11-2012, 11:00 AM)MAJID نوشته: منظور من patent هستش که ثبت شده.مثل ثبت یک ژن در بانک جهانی ژن با مدرک مستدل و ثبت کردن حقوقی اون patent .منظورم کار کوچیک نیستش.در اون صورت چی اقا بابک ؟ منظورم از مقالات هم دقیقا همون ژورنال های مشهور هستش که برا هر رشته ای وجود داره.منم حتما توی همه رنک ها درخواست میدم.در این صورت نظر شما چیه .ایا احتمال پذیرش در دانشگاه رنک 20 وجود داره ؟من در مورد ثبت ژن اطلاعی ندارم، ولی در مورد patent گفتم که مشکل اصلی چی هست، اما اگر مقاله در ژورنالهای مشهور داشته باشید میتونه بهتون کمک کنه، ولی همون طور که شهروز هم گفت اگر نمره خوبی در GRE نیارید، با توجه به این که معدل خیلی بالایی هم نداشتید، شانس پذیرشتون به شدت کم میشه.
من بهتون پیشنهاد میکنم که شروع کنید با استادهای دانشگاههای رنک ۱ تا ۲۰ مکاتبه کنید و ببینید که با شرایط موجود چطور جواب میگیرید. احتمالا این بهترین راهی هست که میتونید شانس پذیرشتون از این دانشگاهها رو محک بزنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.