08-11-2012, 02:26 PM
(08-11-2012, 10:51 AM)Pejman نوشته: کریم جان، برای اپلای کردن دانشگاه ها از شما ترجمه رسمی مدارک رو می خوان و تا زمانی که خودشون اعلام نکرده باشن، نیازی به زدن مهر وزارت خارجه نیست. در واقع حداقل برای کانادا و آمریکا می دونم که درصد دانشگاه هایی که این مهر رو می خوان خیلی کمه. مسلماً شما اگر مهر وزارت خارجه رو بزنید کسی بهتون گیر نمی ده، ولی بحث اینه که با این هزینه های اپلای، وقتی نیازی به یک هزینه اضافی نیست، چرا باید این هزینه رو متحمل شد. بله کسی اگر براش هزینه ها اصلاً مهم نیست، من می گم همه رو از دم مهر وزارت خارجه هم بزنه.
درود مجدد
پژمان جان شما می دونی چقدر هزینه وزارت خارجه میشه؟ من یادم نیست دقیقا.
الان اکثر اروپا میگویند نه تنها وزرات خارجه مهر بزنه بلکه سفارت اون کشورم باید مهرو تایید کنه .چون هدفشون اینه که سفارت تایید کنه که این مهر مهره وزارت امور خارجه ایران هست وحتی حدس میزنم سفارت ازوزرات خارجه هم استعلام میکنه که آیا این مهر صحت داره است خیر ؟چون تا اونجا که یادمه قبلانا در مهر وزرات خارجه یک شماره میزدند و در کامپیوتر خودشون شماره اون سند رو ثبت می کردند که اگه جایی استعلام کردند اصالت سند تایید بشه.
من حدس میزنم( مطمین نیستم ولی خب از نظر منطقی هم همینطور باشه) که کمیته ها پذیرش حتی در آمریکا واحدی رو دارند که اصالت مدارک رو از نظر جعلی بودن یا نبودن بررسی میکنن و بهترین راه هم مهرسفارت اون کشور در داخل ایران است چون سفارت در این موارد با وزراتخارجه ارتباط اداری داره نه دادگستری .
وگرنه دانشگاه خارجی ازکجا بفهمه که این مهر دادگستری که روی مدرک دانشجو هست جعلی نیست؟ حتی مهر وزارت خارجه هم برخی افراد می تونند جعل کنند ولی وقتی سفارت خود اون کشور تایید کنه دیگه احتمال جعلی بودن به صفر میرسه.
حالا آمریکا و کانادا چون سفارت در ایران ندارند خب بهترین کار علاوه بر دادگستری وزرات خارجه است. واقعا ازکجا معلوم برخی ازریجکتی ها به خاطر کامل نبودن همین مهرها و ترجمه باشه؟ موقعی ریجکتی که نمیگن علت چی بوده شاید کمیته پذیرش مدارک رو ازنظر اعتبار بی اعتبار تلقی کنه و ریجکت!!!! ازنظر ما مهر دادگشتری یعنی رسمی بودن ولی ما که نظر کمیته پذیرش رو نمی دونیم ترجمه رسمی دقیقا تعریفشون چی هست! و چه مهرهای رو باید زد
من اطلاع دارم که در برخی کشورها مثلا هند به راحتی مدرک دانشگاهیی جعل میشه مثلا طرف سال سوم لیسانسه مدرک لیسانس و ارشد رو واسش جعل میکنن و حتما کمیته ها پذیرش تمهیداتی واسه اصیل بودن مدارک درنظر دارند که منطقی ترینشون مهرها دادگستری، وزارت خارجه و سفارت می باشد
شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..