08-11-2012, 04:09 PM
(05-11-2012, 10:51 PM)slash نوشته: سلامپارسال که برای دوستان فوق مدرسه کاری انجام نمی داد و خودتان باید اقدام می کردید. امسال در برنامه 2013/14 دانشگاه صنعتی میلان برای رشته مدیریت بازرگانی برنامه ای ارائه نکرده. تنها مدیریت مهندسی که از زیر شاخه های مهندسی صنایع است رو ازائه کرده است. بهتره برای تورینو و بولونیا و رم اقدام کنید. برای پلیمی که همه مدارک بصورت انلاین است اما سایر دانشگاهها از طریق پست مدارک مراحل پیگیری میشه.
من در حال حاضر در حال خوندن ترم 2 زبان ایتالیایی در مدرسه هستم و تتا اخر اذز نموم میشه. میخوام کم کم کارهای لازم رو شروع کنم و اما از اونجایی که شنیدم می گن برای مقطع فوق لیسانس مدرسه اقدام نمیکنه و خودمون باید اقدام کنیم گیج شدم . راهنمایی جهت انجام بقیه کارها نظیر گرفتن پذیرش و زمان اقدام و اقدامات لازمه رو می خواستم. رشته مربوطه هم مدیریت بازرگانی می باشد مه پلی تکنیک میلان ارائه می دهد.
با تشکر
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public