08-11-2012, 09:29 PM
(08-11-2012, 04:50 PM)سارا1369 نوشته: آهان اینجا جوابمو دادین ممنونم ببخشید من چه جوری میتونم با شما تماس بگیرم؟کلی سوال دارم اما...

اول خیلی خوش آمد میگم بهتون و امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم هر رشته ای دوست دارید پذیرش بگیرید هر جایی که دلتون میخاد

من خوب متوجه این تماس گرفتن شما نشدم!! اگه منظورتون اینه که جدا گانه سوال هاتون رو بپرسید باید خاهش کنم ازتون که همینجا بپرسید چون بقیه هم در آینده میتونن از این سوال و جواب ها استفاده کنن

ببینید همون طور که گفته شد اگه بخاید شهریه بدید نه پذیرش گرفتن سخته و نه مدیریت خوندن، خیلی جا ها هم نیازی به جی مت نداره... جی مت برای اکثر دانشگاه های آمریکا و تعداد خیلی کمی از بهترین دانشگاه های اروپا هست.... پس نگران جی مت نباشید،
مثلا دانشگاه قوی ای مثل webster میتونید مدیریت و یا ام بی ای بخونید، اما شهریه ای حدود 12000 تا 18000 یورو در سال هم داره این دانشگاه (لینک )
برای خیلی دانشگاه های دیگه هم همین داستان هست و راستش رو بخاید شانستون هم بالا هست برای قبول شدن، فقط کافیه تمام مدارکی که میخان رو دقیقا براشون بفرستید

موفق باشید و لطفا سوال هاتون رو اینجا یا در تاپیک های دیگه بپرسید که آیندگان استفاده کنن...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز