09-11-2012, 06:25 PM
(04-11-2012, 05:00 PM)sepehr نوشته: سلام دوستان.سلام و خیلی خوش آمدید به این سایت امیدوارم بتونیم بهتون کمک کنیم و همچنین شما به ما
من درحال انجام پایان نامه م هستم(رشته حسابداری). به مرحله ای رسیدم که باید با استفاده از spss و رگرسیون خطی آلفا صفر و آلفا یک حساب کنم و بعد از طریق معادله یک مجهول مقدار جزء خطای مدل حساب کنم. ممنون میشم نحوه انجام این کار در spss توضیح بدید تا بتونم اجرا کنم.
سپاسگزارم
با توجه به این چیزایی که گفتید فک میکنم خودتون به اندازه ی کافی به قضیه وارد هستید به آمار و رگرسیون و فقط قسمت نرم افزاریش براتون سوال هست،
تا اونجا که من از سوال شما فهمیدم شما دو تا رگرسیون خطی جدا دارید که از هر کدوم یک آلفا میخاید تا معادلتون ایجاد بشه، و البته باید توجه داشته باشید که هر کدوم از معادله های رگرسیون یه بتا هم به شما میده که اون هم احتمالا در پیدا کردن ای (خطا) نقش داره..
برای گرفتن رگرسیون پس از اینکه دیتا هاتون رو وارد کردید (لطفا خیلی دقت کنید در وارد کردن اطلاعات چون خیلی ها همین ساده ترین مورد رو اشتباه میکنن)
پس اگه به دیتا هاتون اعتماد دارید که یه راست برید سراغ رگرسیون و اگه نه حتما آزمون نرمالیتی رو انجام بدید. (کلا من به همه توصیه میکنم نرمالیتی رو چک کنن قبل از هر کاری) مخصوصا که اون سیگنیفیکنسی (significancy) در معنی دار بودن ضریب های رگرسیون نقش داره...
برای چک کردن نرمالیتی برید قسمت آنالیز در نوار بالایی analysis بعدش برید توی descriptive analysis و بعدش روی explore کلیک کنید، در پنجره ای که وا میشه روی پلات کلید کنید و بعدش قسمت نرمالیتی تست رو روش تیک بزنین، در قسمت نتایج میتونید مقدار معنی داری رو نگاه کنید (حداکثر یک) در جدول test of normality
برای گرفتن رگرسیون دوباره برید روی analysis کلیک کنید، سپس قسمت regression و سپس روی linear،
پنجره ای که وا میشه برای رگرسیون هست، نکته ی مهم که باید رعایت کنید مستقل و غیر مستقل ها هستن که باید معلوم بشن، همون اول هم دکمه ی ریست رو بزنین که از شرایط پیش زمینه خارج بشه، پس از وارد کردن دیتا ها به بخش های مستقل و غیر مستقل تنها کاری که باید بکنید اینه که دکمه ی statistics رو بزنید و بعدش روی قسمت descriptives تیک بزنید...
بعدش که دکمه ی continue رو میزنین و در پنجره ی رگرسیون دکمه ی اوکی رو....
توی قسمت نتایج در یه جدول به نام coefficients نتایج مورد نظرتون رو خواهید دید، همون ضرایب آلفا رو...
امیدوارم جوابتون رو داده باشم اگرچه سوالتون خیلی سخت بود!!
اگه جایی رو اشتباه گفتم یا سوال دیگه ای داشتید خوشحال میشیم بتونیم کمک کنیم
موفق باشید...
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز