10-11-2012, 01:06 AM
(10-11-2012, 12:58 AM)mimchem86 نوشته:سلام و خسته نباشید
من تازه فارغ التحصیل شدم و منتظر نتیجه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد هستم که اوایل بهمن نتایجش میاد. میخواستم بپرسم که اگه دفترچه رو جوری پست کنم که تاریخ اعزامم اسفند باشه،میشه بعد از اینکه نتایج تکمیل ظرفیت اومد و من قبول شدم معافیت تحصیلی داشته باشم؟؟ یا اینکه چون دفترچه رو پست کردم باید برم خدمت؟؟
درود. دوست من، شما در هر مرحله ای از خدمت باشید و در دانشگاه پذیرفته بشوید، میتونید از خدمت ترخیص شده و ادامه تحصیل بدهید (چه یک روز رفته باشید خدمت چه 20 ماه). ضمن اینکه وقتی در دانشگاه میخواهید ثبت نام کنید، باید وضعیت نظام وظیفه شما مشخص باشه که در اون زمان میتونید، با ارائه اصل برگه سبز اعزام به خدمت (بدون غیبت) در دانشگاه ثبت نام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.