10-11-2012, 11:31 PM
(10-11-2012, 05:00 PM)blur نوشته: مرسی ممنون. جای خالی آدرس میل بود چیز مهمی نبود. من الان به استاد میل بزنم و بگم وقت بیشتر میخوام یا بهمین خانوم منشی دپارتمانه؟به نظر من به منشی ایمیل بزنید و به استاد CC کنید. متنی که نوشتید هم بد نیست. من پیشنهاد میکنم به این صورت تغییر بدید:
مثلا همچین متنی خوبه؟
Dear
Thank you for your notification. But I am not able to send these materials till Nov. 14. Because they are not fully ready. Please give me more time to prepare them. Moreover I’ve taken my GRE exam in October. 20 and its scores are not yet ready.
Thank you very much for the follow up. I will be more than happy to send you the requested documents as soon as they are ready. My initial plan was to have all the documents ready by the end of November, but I will do my best to send them to you sooner. Please note that I have taken the GRE exam on October 20th and the scores won't be ready until November XXth. As a result I may need to wait a little more for the GRE exam scores before I am able to send you the douments.
Best regards,
YOUR NAME
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.