12-11-2012, 10:33 PM
(12-11-2012, 09:28 PM)MaMi نوشته: درود و خوشامد به شما جهت پیوستن به فروم دوست منیک دنیا ممنون از اینکه جوابم رو دادین
بنظرم، شما میتونید ریزنمرات غیررسمی از دانشگاه هنر تبریز بگیرید و اون رو ترجمه کنید. از طرفی از دانشگاه تهران ریزنمرات لاتین غیررسمی بگیرید (چون دانشجو هستید هنوز، باید از طریق دانشکده درخواست بدهید نه سامانه آموزش دانشگاه). با استفاده از این ریزنمرات (کارشناسی و کارشناسی ارشد) میتونید برای پذیرش اقدام کنید و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه، مدرک کارشناسی تون رو آزاد کنید (ارشد هم چون شبانه هستید، اگر از وام شهریه استفاده نکرده باشید، بلافاصله پس از فارغ التحصیلی میتونید مدرکش رو دریافت کنید).
تو سایت دانشگاهی که می خوام اپلای کنم صریحا ذکر کرده که اگه از ایران اپلای می کنید مدارکتون باید مهر وزارت خارجه داشته باشه. ریز نمرات غیررسمی رو وزارت خارجه مهر نمی کنه.
دارم برای مستر اپلای می کنم نمرات ارشدم رو می تونم غیر رسمی بگیرم ولی کارشناسیم حتما باید مهر خورده باشه.
می رم آموزش ببینم می تونم مدرک رو ازشون بگیرم یا نه. نتیجه اش رو اینجا می نویسم که اگه کسی شرایط مشابه داشت بدونه چیکار باید بکنه.
بازم ممنون