12-11-2012, 11:47 PM
(12-11-2012, 11:33 PM)Nasim67 نوشته: ببخشید یعنی شما هنوز دارید بیمه بیکاری دریافت می کنید؟ اگر بله که خوب من بعید می دونم دریافت بیمه منافاتی با آزادسازی مدرکتون از طریق این راه داشته باشه. باز هم جهت اطمینان می تونید از مسئول مربوطه در اداره کار بپرسید.بیمه بیکاریم تا پایان تیر بود. از 6 ماه قبل از اون تا الان بیکار بودم یعنی حداقل 9 ماهه که بیکارم.
برای اداره کار مهم این هست که شما از زمان دادن تقاضا برای مثلا پیدا شدن کار تا پایان 6 ماه شاغل نباشید. پس اون مدت زمانی که در گذشته و قبل از دادن تقاضا شاغل بودید، اهمیتی نداره چون در هر حال اون کار رو به نوعی از دست دادید.
امــــــا! شما باید برای آزاد سازی مدرک از طریق عدم کاریابی، فرم پر کنید. که خوب شما نکردید. اگر فرصت دارید که الان تقاضا بدید و 6 ماه صبر کنید تا بهتون نامه بدند، اگر فرصت ندارید، به نظر من شما به اداره کار مراجعه کنید و شرایطتتون رو بگید شاید با توجه به اینکه شما برای بیمه بیکاری درخواست داده بودید و عملا اون موقع هم مشکل کار داشتید، موافقت کنند و تاریخ ها رو براتون تغییر بدند و طوری وانمود بشه که انگار شما فرم ها رو همون موقع پر کردید!
امسال میخوام اپلای کنم و ددلاین دانشگاه مورد نظرم 15 ژانویه اس. اگه از این طریق نشه کاریش کرد ناچارم بخرم مدرکمو.
فردا می رم اداره کار منطقه که درخواست بیمه بیکاری داده بودم ببینم قبول می کنن یا نه.
ممنون از راهنماییتون