13-11-2012, 12:08 PM
(13-11-2012, 02:13 AM)zrnots نوشته: سلام دوستانسلام دوست عزیز
من از بین مهارت ها هم تو ریدینگ و لیسنینگ مهارتم بیشتره. یه دوره مترجمی گذروندم و به گرامر زبان انگلیسی آشنایی خوبی دارم. کلاس مکالمه نرفتم تا حالا و بخاطر همین تو اسپیکینگ خیلی مشکل دارم. در مورد رایتینگ هم اصولش رو نمی دونم و یه مقدار دایره لغاتم از فارسی به انگلیسی مشکل داره.
موسسه آفرینش تعیین سطح دادم و گفتن سطح pre advanced هستی. باید اول کلاس Pre2 بری و بعد Advanced. وقتم خیلی کمه. 11 آذر امتحان دارم و نمره 6.5 می خوام. از پست های قبلی این تاپیک تقریبا دستم اومده باید چیکار کنم. امکان کلاس رفتن یا معلم خصوصی گرفتن ندارم. باید تو همین مدت کم خودمو برسونم. می تونم روزی 6-7 ساعت بخونم. خوندن new insight و کمبریج 7 و 8 کافیه؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
ضمن تشکر از rulany عزیز بابت راهنمایی خوبشون، اینکه شما در این دو مهارت که فرمودین تسلط دارین خیلی خوب هست. برای تضمین نمرتون حتما تست های لیسنینگ 7 و 8 رو بزنین که نمره تون بالا بشه. در مورد رایتینگ همونطور که فرمودین یک اصولی هست، من در پست آخر این تاپیک یک سری نکات رو نوشتم که میتونه براتون مفید باشه. با توجه به تجربه ای که دارین اگر یک مقدار تمرین بفرمایید میتونین نمره مورد نظر رو بیارین، حتما چندین رایتینگ تا زمان امتحان بنویسید و اگر مایل بودین در تاپیک رفع اشکال قرار بدین که دوستان با تجربه نظر بدن.
در یک ماهی که وقت دارین اگر امکان گرفتن معلم و یا رفتن به کلاس رو ندارین سعی کنید خودتون رو Speaking کار کنید. نمونه هایی که در این تاپیک هست رو گوش بدین و نکات کلیدی که دوستان ذکر کردن بخونین. در همین کتاب New Insight راهنمایی های بسیار خوبی کرده در مورد این بخش امتحان. با توجه به اینکه نوع سوالاتی که مطرح میشه تا حدی مشخصه شما این امکان رو دارین که قبل از امتحان تمرین کنید، امتحان رو برای خودتون شبیه سازی کنید و صدای خودتون رو ضبط کنید.
در ضمن چه برای این بخش چه برای سایر بخش ها حتما زمان بگیرید که شبیه امتحان بشه کاملا.
در مورد منابعی که فرمودین، خوب هرچی شما بیشتر منبع بخونین بهتر هست و نمیشه گفت چقدر کافیه ولی با توجه به زمانتون همین کتاب ها و هم target band رو برای رایتینگ مطالعه کنید، امیدوارم به نمره مورد نظرتون برسید
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.