(14-11-2012, 10:51 AM)rranjbar64 نوشته: من فوق لیسانس فوتونیک دانشگاه تبریز هستم دارای دو تا کنفرانس بین المللی و یک isi هستم که که چهار نفری نوشتیم و نفر سوم هستم فاقد پایان نامه هستم معدل کلم 16 است با این شرایط می تونم جایی بورسیه بگیرم؟ ممنون می شم به من کمک کنید؟دروود.
کلاً بنده علاقمندم بدونم زمینه کاری و تز خودتون به فیزیک نزدیک بوده یا به الکترونیک نوری?? که بهتر بشه نظر داد. اما در کل بحث فوتونیک از رشته های بسیار پرطرفدار و جدیده شاید بشه عمده دانشگاههای خوب در اروپا رو در کشورهای اتریش، المان، اسپانیا و هلند , انگلستان پیدا کرد. خودم که از 2 دانشگاه خوب مطمئنم که دارای پزوهش و امکانات عالی هستند میشه به دانشگاه صنعتی کارلسروهه و دانشگاه صنعتی کاتالونیا بارسلون نام برد. شما شرایطت خوبی دارید اما بهتره روی نمره زبان هم وقت بزارید و اینکه بتونید بورس رو بگیرید. هر چه رزومه قویتری داشته باشید شانستون هم به مراتب بیشتره. ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public