14-11-2012, 11:38 PM
(14-11-2012, 10:04 PM)zrnots نوشته:من امروز رفتم اداره کل آموزش. اون قسمتی که بچه ها رو راه می دن مال فارغ التحصیلانه. گفتم مدرکمو می خوام یه شماره بهم دادن گفتن زنگ بزن. بعد از چند ساعت تلاش بالاخره تونستم تماس بگیرم. خانومی که مسئول این کار بود گفت تا فارغ التحصیل نشی نمی تونیم بهت اصل مدرکو بدیم. گفتم سفته گرو می ذارم اصل دانشنامه رو زود براتون میارم گفت نمی شه قانون به ما اجازه نمی ده!
با دانشگاه کارشناسیم تماس گرفتم شرایطو بهشون گفتم. گفت وام ایناتو تسویه کن بهت ریز نمرات می دیم ولی دانشنامه ت می مونه وقتی که اصل گواهی موقت رو بیاری.
با ریز نمرات می شه اپلای کرد؟ چه جوری باید ثابت کنم فارغ التحصیل شدم؟ کپی مدرک موقت رو ترجمه می کنن؟
شما میتونید با ریزنمرات Apply کنید. ضمن اینکه در ریزنمرات تاریخ فارغ التحصیلی شما ذکر شده است و از این لحاظ مشکلی نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.