14-11-2012, 11:52 PM
(14-11-2012, 11:40 PM)li نوشته:با سلام و خسته نباشید. من فارالتحصیل دانشگاه علم و صنعت در دوره لیسانس و بو علی سینا همدان برای کارشناسی ارشد. که هر دوش هم شبانه بودم . برای گرفتن مدارکم (ریز نمرات و دانشنامه)باید برم آموزش درخواست بدم ؟ یا کجا برم ؟باید برم همدان یا نه؟
درود. شما برای دریافت مدارک تحصیلی تون (ریزنمرات و دانشنامه) باید به اداره آموزش هر کدام از دانشگاه هایی که در آن تحصیل کردید (علم و صمعت و همدان)، مراجعه کنید. البته برای دریافت دانشنامه، ارائه مدرک موقت تحصیلی نیز لازم است (یعنی باید مدرک موقت رو تحویل بدهید تا دانشنامه برای شما صادر بشود). البته لازم به ذکر است که نباید بدهی (از قبیل وام شهریه و ... به هیچ کدام از دانشگاه های محل تحصیل) داشته باشید که در اون صوت ابتدا باید وام هایی دریافتی رو تسویه کنید و بعد برای دریافت مدارک تحصیلی اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.