15-11-2012, 02:39 AM
(14-11-2012, 12:25 AM)amirhossein.gh نوشته: بابک جانخوب حالا سوالی که مطرح میشه اینه که آیا اگر این استاد شما رو به عنوان دانشجو بگیره، آیا شما به صورت تضمینی TA خواهید گرفت یا خیر. مهم نیست که TA چه درسی بشید. معمولا درسی که شما هیچی ازش نمیدونید رو به شما نمیدهند که TA کنید. شما اگر TA بگیرید فاند خواهید داشت و همین خوبه. به خصوص در شرایط فعلی که گرفتن فاند یک مقدار مشکله، داشتن فاند از هر نوعیش غنیمته.
فک کنم خوب توضیح ندادم
این بنده خداهایی که من میشناسم میگن ما فاند داریم واسه ترم اول(همون پکیج) ولی مصرفش رو خود دانشکده تعیین کرده و دانشکده یه سری رو به عنوان TA این اساتید گذاشته
ینی اساتید دخالتی در این عزل و نصب ها ندارند
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.