19-11-2012, 10:48 AM
(19-11-2012, 10:37 AM)rulany نوشته:سلام.
من امروز رفتم برای گرفتم مدرک کارشناسیم.اما فقط یه نامه دادن که اونم نامه نگاری های دانشگاه با نظام وظیفه بود.
پرسیدم گواهی موقت فارغ التحصیلی رو نمیدین.گفتن تا وضعیت نظام وظیفه ات مشخص نشه نمیشه کاری کرد!
گفتن باید برم دفتر چه سربازی رو پر کنم و اون کارت سبزی رو که بهم میدن بیارم و اینها هم گواهی موقت و دانشنامه رو بدن.یه جوری به قول خودشون وضعیت تعهدمو مشخص کنم.
میخواستم بدونم راهش واقعا همینه؟
درود. مدارک تحصیلی (موقت/دائم) آقایان رو فقط با یکی از این موارد تحویل خواهند داد؛ 1- برگه سبز اعزام به خدمت بدون غیبت 2- کارت معافیت یا پایان خدمت 3- برگه (گواهی) اشتغال به خدمت از یگان خدمتی (یعنی از یگانی که در حال گذروندن سربازی در اونجا هستید).
البته همون طور که میدونی، اگر ریزنمرات رسمی و دانشنامه رو بخواهی بگیری که باید تعهد رایگان آموزشت رو هم لغو کنی.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.