19-11-2012, 12:40 PM
(19-11-2012, 09:31 AM)Shahrouz نوشته: دروددرود بر تو مرد بزرگ
من هم امتحانم 17 نوامبر بود. دو سه نمونه تست زده بودم قبل امتحان و لغت شاید 100 لغت از 300 لغت .
ریاضی نسبتا آسون بود البته من به کسایی که فنی نبودند حق می دم خیلی وقت کم بیارند چون بیشتر سوالهاش به سمت تمرکز پیش می رفت و نیاز به تجربه تست ریاضیی زدن داشت.
من هم توی ترافیک وحشتناک همت گیر افتادم! بعد فرشته نجات (موتور) اومد رسید به دادم! D:
ریاضی تو هر قسمت 5 دقیقه اضافه آوردم.هرچقدر دامنه لغاتم پایینه مدیریت زمانم خوبه. وربال بسیار سخت بود. بسیار سخت. لغتها رو که به خداوند می سپارم چی زدم ریدینگهاش باز هم می شد نگاهشون کرد. البته ریدینگهاش نسبت به آفیشال تستی که زده بودم به مراتب سخت تر بود. رایتینگها هم دو موضوع آسون.
البته من کلا چون پذیرشم اومده بود جی ار ای رو وقت نذاشته بودم نه استرس داشتم نه خوندم. ولی فکر کنم 1100 رو می شم حداقل.
آقا من اکتبر امتحان دادم از انقلاب که خواستم برم دانشکده زبان ترافیک وحشتناک خلاصه نیم ساعت مونده به امتحان تاکسی نبود که دربست هم بکنم موتوریییییییی از آسمون رسید پنج هزار تومن بهش دادم مثل فشنگ از میون ماشینا و چراغ قرمز، پیاده رو و...... میرفت دمشون گرم که فرشته نجاتن واقعا
خلاصه اینکه، کلا هر وقت دوستان خواستید جی آریی بدید ترافیکو حتما دریابید همیشه هم موتورها نیستند!!
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..