20-11-2012, 08:21 AM
(20-11-2012, 02:08 AM)blur نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون.به نظر من حتی اگر متوجه بشن برای شما بد نمیشه. اگر از استادی جواب خیلی خوب بگیرید و بهتون بگه که تقریبا به صورت قطعی بهتون پذیرش و فاند میده و شما هم جواب بدید که حتما قبول خواهید کرد و علیرغم این موضوع باز با استادهای دیگه باز تماس بگیرید، اون وقت طبیعتا استاد ناراحت خواهد شد. همچنین اگر به استادهایی که فیلد کاریشون از هم دور هست ایمیل بزنید و به همه بگید که خیلی به فیلد کاریشون علاقهمند هستید، میتونه براتون بد باشه، ولی در شرایط شما به نظر میرسه که هیچ کدوم از این موارد نیست و در نتیجه خیلی بعیده که مشکلی پیش بیاد.
در مورد دوم، ده تا مقاله تقریبا باهم دادن! خب از اینجا من استنتاج کردم که همکاری نزدیکی باهم دارن!
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.