(20-11-2012, 12:36 AM)Karim نوشته: من ایمیلهایی با محتوی زیر رو فراوان از اساتید گرفتممن هم فک نمی کنم روال کلی در آمریکا برای همه رشته ها اینطوری باشه. من واژه Lab rotation رو اولین بار تو همین فروم شنیدم. استادی تو رشته های فنی اگر دانشجو بخواد خیلی راحت می گه دنبال دانشجو هستم و رزومه ات رو بفرست. اگر خوشش بیاد، می گه بیا صحبت کنیم و اگر بازم خوشش بیاد شما رو به عنوان RA به کار می گیره.
If you are accepted to the graduate program, you will have a chance to
carry out a short (few weeks) research project in my laboratory, after
which we can determine whether or not you can pursue your thesis work
under my supervision. This is the way it works in the majority of US
universities.
Good luck
لطفابه جمله آخر توجه ویژه کنید یعنی اول کمیته پذیرش بعد لب روتیشن بعد اینکه می تونی زیر نظر من کار کنی یا نه رو بعد از لب روتیشن ها مشخص میشه!
حالایکی از دوستان می گفت اگه کسی فاندtaیاraمیخو.اد باید با استاد اوکی کنه از قبل که اینم منطقی نیس چون چون در دپارتمان ها نوشته اند که هرکسی دانشجوی دکتری ما بشه خودبه خود بهش فاند می دهیم !!
فک کنم بهتره مستقیم به استاد گفته بشه در اولین ایمیل که من میخام TAیاRAشما بشم وغلومی شما را بکنیم لوووووووووووووول
در ضمن برای اکثر دانشگاه های آمریکا الان دیگه مثل قبل نیست که هر کی دکترا پذیرش می گرفت خود به خود فاند هم بهش می دادند. البته درصدی هم اینطوری هستند هنوز و البته بیشتر در رده دانشگاه های تاپ هستند. بیشتر به دلیل وضعیت بد اقتصادی و یا شاید هم تغییر رویه یه سری دانشگاه ها در قبال دانشجویان بین المللی، خیلی از دانشجویان دکترا یک یا دو ترم بدون فاند هستند و بعد فاند می گیرند.