22-11-2012, 06:48 PM
(21-11-2012, 09:06 PM)mehdi57008 نوشته: با سلام من قبلا پست گذاشتم اما اين كاملتره:ليسانس عمران،معدل 14غيرانتفاعي كارشناسي نابيوسته،ميخوام دررشته نسبتا جديد cognitive science (علوم شناختي)فاند بگيرم(تركيبي از مغز،زبان،عصب و روان شناسي به همراه فلسفه ي ذهن وهوش مصنوعي هست)تا آنجا كه تحقيق كردم هم بصورت كامل هم ميان رشته اي ارائه ميشه واكررشتت غيرمرتبط باشه ميتوني دوره پيش نيازبكذروني يا يكسال بري دوره معلمي آموزشي ببيني وادامه بدي،اگرممكنه راهنمائيم كنيد اصلا جا و مقطعش برام مهم نيست مهم كرفتن فاند ورفتنه1.با اين شرايط آيا ميتونم پذيرش فاند در ارشد يا دكترا بگيرم؟واكه آره كجا ميتونم ؟ ضمنا بيش از 8تزو پروپوزال (چاپ نشده) دراين زمينه دارم،2.اگراطلاعات كافي نداريد لطفا بهم بگيد بانك اطلاعاتي آدرس ايميل اساتيد رو ازكجا بايد تهيه كنم كدوم دانشكاهها بهتر وراحتتره تا اين فاصله كه مدرك زبانم آماده ميشه با استاداارتباط برقراركنم 3.اكرراجع به كار دراين رشته هم ميدونيد كدوم كشورها بهتره ممنون ميشم بگيد4.معدل ديبلمم 19وپيش دانشكاهيم 18 هست آياامكانش هست واسه فاند ازليسانس شروع كنم ضمنا 34سالم هست شرط سني نداره؟5.آيا غيراز آيلتس آزمون ديكري مثل جي مت ميخواد؟(درهردومهارتم خوبه فقط مدرك ندارم)6.با توجه به اينكه همزمان براي مهاجرت به طرق ديكر هم دارم اقدام ميكنم كدوم كشورها به شرط اقامت وشهروندي فاند ميدن وتحصيل رايكان هست ؟با تشكر فراوان ازشما دوستان عزيز هركي ميدونه جواب بدهدوست عزیز، من جوابتون رو میدم و اگه کس دیگه ای هم خاست دوباره جواب میده، اینا که میگم نظر منه،
شما با این شرایط به نظر من کلا دارید راه رو اشتباه میرید، واقعا شناس زیادی برای گرفتن فاند ندارید، شاید کمتر از 5 درصد، اون هم به شرطی که بتونید یه نمره جی آر ای عالی بیارید که اصلا کار راحتی نیست، شما باید در نظر بگیرید که دانشگاه های ضعیف در کارشناسی و همچنین معدل ضعیف و از اون ها مهمتر مرتبط نبودن رشته ی مورد نظر با لیسانستون و خیلی چیزای دیگه مثل جدید بودن رشته و کم بودن دانشگاه های ارائه دهنده ی رشته همه و همه باعث میشه که نتونید خیلی به فاند فکر کنید، حتی نسبت به گرفتن پذیرش بدون فاند هم خیلی مطمئن نیستم، تازه شما برای ارشد میخاید که اون هم کلا خیلی فاند نداره در خودش، یعنی شما اگه از شریف با معدل 20 فارغ تحصیل میشدی در عمران و میخاستی ارشد عمران بخونی بازم خیلی راحت نبود بورس گرفتن، برای دکترا پول خیلی بیشتره تا لیسانس... به نظر من که شما یه تجدید نظری بکنید در این انتخابتون خیلی بهتره...
متاسفم که نا امیدتون میکنم، به هر حال الان حقیقت رو بدونید بهتر از اینه که یه مدتی از وقت و انرژی و پولتون بزنید بعدش به این نتایج برسید...
امیدوارم در زمینه های دیگه موفق باشید..
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز