23-11-2012, 05:48 AM
(23-11-2012, 04:07 AM)behzad1654 نوشته: سلام من دانشجوی عمران صنعتی اصفهان هستم با معدل 14.می خواستم ببینم با این معدل اصلا امیدی برای پذیرش هست؟درود
GRE هم فکر می کنم بتونم نمره بالا بیارم.چقدر پیشنهاد می کنین ارشد رو هم ایران بخونم و بعد برای پذیرش اقدام کنم چون کسی رو می شناسم که با معدل کارشناسی نزدیک به من و معدل ارشد بالا و مقاله تونست فاند بگیره.ممنون میشم راهنمایی کنین
بهزاد جان امید به پذیرش که همیشه هست
شما فاند میخواین یا نه؟ حاضرین خرج بکنین یا نه؟
بهتره یه تبدیل معدلی هم انجام بدین از سیستم 4 تا ببینید معدلتون چند میشه
خیلی بسته با شرایط شما شرایط فرق داره...شما هنوز (احتمالا) نه نمره زبان (تافل/آیلتس) دارین و نه GRE و از مقاله هم حرفی نزدید که پیشفرض میگیم مقاله ندارید
من به شخصه پیشنهاد میکنم اگه امکانش هست فوق رو خارج بخونید اگه امکان دادن هزینه هست...اروپا میتونه گزینه خوبی باشه اگر هزینه زندگی رو بتونید پرداخت کنید، دانشگاههای رایگان هنوز وجود داره
دلیل اینکه میگم خارج بشید اینه که دانشگاههای خارج برای دکترا شناخته شده تر هستند برای پذیرش دکترا (البته درصورتیکه میتونید فوق رو در دانشگاههای تاپ تهران بخونید بحث فرق داره)...برحال موقعیت های بیشتری پیش روی آدم هست
شما در هرصورت باید معدل فوق رو بالا بگیرید؛ چه ایران چه خارج...فقط امکانات قاعدتا فرق داره(بطور مثال برای دادن مقاله) و اسم و رسم دانشگاه
البته پذیرش و بعد اون گرفتن ویزا تضمین شده نیست اصلا...پس باید شرایط رو بسنجید؛ البته این مورد در هرصورت وجود داره...چه برای رفتن برای فوق چه دکترا
درصورتیکه تصمیم گرفتید خارج ادامه تحصیل بدید باید سعی کنید تا حد ممکن رزومه خودتون رو با توجه به کشور مقصد قوی کنید تا ضعف معدلتون رو بپوشونه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge