(23-11-2012, 05:26 PM)env.plan نوشته: یعنی احتمال اینکه واسه دکترا از اروپا پذیرش بگیرم کمتره نسبت به آمریکا؟؟؟؟؟
من تازه ارشد رو شروع کردم و می خوام با برنامه پیش برم اما نمیدونم ترتیب درست کارای من برای گرفتن پذیرش چی می تونه باشه؟؟؟؟
بنظر شما انتخاب آمریکا منطقی تره یا اروپا یا استرالیا(بورس-شهریه-سخت گیری در پذیرش؟؟؟من واقعا سردرگم برای انتخاب کشورم؟؟؟؟؟فرانسه؟؟؟یا آمریکا یا...
...
(23-11-2012, 07:00 PM)env.plan نوشته: در مورد معدل که در کارشناسی معدل 16.65 بوده هنوز مقاله ای ارائه نکردم چون تازه ارشد رو شروع کردم .در مورد زبان هم تا کشور مقصد رو ندونم نمی دونم برم سراغ تافل یا ایلتس؟؟؟؟؟؟؟یه مقاله کنفرانسی دارم اماده میکنم واسه شروع کار اما نمی دونم چقدر مقاله های کنفرانسی موثر باشه؟؟؟؟سلام
پایان نامه خودم رو هم دنبالشم رو موضوعی کار کنم که تو دنیا بازخور خوبی داشته باشه.دلیل سردرگمی من این موارده![]()
در ضمن من در دو تا انجمن تخصصی هم عضویت دارم و نمیدونم این ها هم میتونه رزومه باشه؟؟؟؟این انجمن ها معتبرن ....
دوست عزیز شما بهتر هست که ابتدا اطلاعات خودتون رو با مطالعه جزوه راهنمای پذیرش بالا ببرین. در مورد مقاله و سوالاتش هم مراجعه بفرمایید به انجمن مقاله.
تا زمانی که رزومه کاملی نداشته باشین نمیشه دقیقا بهتون راهنمایی کرد که کدوم کشور برین. الان تنها فاکتوری که شما دارین معدل کارشناسی هست. بهترین کار این هست که شما فعلا معدل ارشدتون رو بالا نگه دارین. بعد از شروع کار بر روی پایان نامه روی مقاله هم میتونین کار کنین.
در مورد انتخاب بین آیلتس و تافل هم مراجعه کنید به این تاپیک. در مورد رزومه هم مراجعه بفرمایید به این انجمن.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.