بنظر من، رتبه بند کلی دانشگاه های ایران، یک رتبه بندی درست و در شرایط برابر نیست. به عنوان مثال همونطور که میدونیم، دانشگاهی مثل شریف، منحصر به رشته های فنی است ولی از طرفی دانشگاه تهران محدوده وسیعی از رشته ها رو پوشش داده (از هنر، فنی تا انسانی و ...). از اون طرف دانشگاه تربیت مدرس، فقط مقاطع تحصیلات تکمیلی رو پوشش میده، باز هم نه در تمامی رشته ها. بنابراین به نظرم، برای یک رتبه بندی درست، شما حداقل باید رشته ها و مقاطع تحصیلی یکسان رو در دانشگاه های مورد بررسی، مدنظر قرار بدهید، به عنوان مثال رشته برق در دانشگاه تهران، شریف، تربیت مدرس، اصفهان، شیراز و ...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.