(24-11-2012, 03:04 PM)env.plan نوشته:یکی از بخش های محیط زیست که اصلا در موردش حرفی زده نمیشه مبحث ارزیابی توان و آمایش سرزمین و....هستش.من هرجا دنبال اطلاعات واسه رشته محیط زیست هستم فقط در مورد مهندسی محیط زیست یا منابع طبیعی و... این ها صحبت شده.کسی نیست که در مورد مباحثی که من تو ذهنمه نظری بده؟؟؟؟؟؟
دوست من، در مورد رشته شما من اطلاعات زیادی ندارم ولی بنظرم و همونطور که اینجا اشاره کردم، اول از همه شما باید پایان نامه ها یا مقالاتی که نزدیک به موضوع مورد نظر شما است رو مرور کنید (مخصوصا بخش conclusion مقالات و پیشنهادات پایان نامه ها) اینجوری میتونید یک ایده کلی در مورد موضوع مدنظرتون بدست بیارید. بعد کلیدواژه های مرتبط رو در پایگاه های داده های مرتبط مثل (Scopus، پایگاه نشریات الکترونیکی دانشگاه تهران و ...) رو جستجو کنید. یک کاری که میتونید انجام بدهید این است که وقتی مقاله تقریبا مرتبطی با موضوع مدنظرتون پیدا کردید، به مقالاتی که در بخش منابع و مراجع هم ذکر شده، نگاهی بیاندازید. وقتی کاملا مسئله رو برای خودتون روشن کردید، اونوقت باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که آیا با توجه به امکانات موجود در دانشگاه یا حتی ظرفیت علمی اساتید، میتونید این موضوع رو به سرانجام برسونید یا خیر.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.