(24-11-2012, 09:18 PM)goodwin نوشته: سلام آقای پژمان,سوال من اینه که مناسبترین شهریه دانشگاه امریکا برای مستر مکانیک الان آیا میدونید چقدره?
من لیسانس مکانیک از فردوسی با معدل 13.5
یک مقاله isi
یک تالیف کتاب دونفره با پرفسور همون دانشگاه
شانس فاند واسه ارشد هست?
درکل با این قیمتا و صرف حدود 60 ملیون کجا واسه ارشد خوبه بریم که پذیرش دکترا تضمین شه
من با اجازه پژمان جان نظرمو راجع به این ارسال عرض کنم البته نظرم کلی هست و مرتبط با رشته مکانیک نیست
در مورد قسمت اخر سوالتون که کجا بروید و دکترا تضمبن بشه، ببینید شما اگر فوق لیسانس رو از هاروارد هم بگیرید اما حداقل های لازم رو واسه رفتن به دکتری نداشته باشید نمی تونید وارد دکترا شوید حداقل ها هم شامل معدل ، نمره زبان ، تافل ، جی اریی ،توصیه نامه خوب ، سابقه ریسرچ مناسب بسته به مینی مم های مورد نظر دانشگاه
شما ارشد رو امریکا هم بگیرید باز شرط جی اریی واسه شما باقی خواهد بود درسته ارشد رو امریکا یا کشور پیشرفته دیگری بخونید نکته بسیار مثبتی خواهید داشت اما چیزی رو تضمین نخواهد کرد.
یک مثال می زنم فرض کنیم دونفر یکی از ایران ویک دانشگاه متوسط ایران با جی اریی مثلا 1400 اپلای کنه در مقایسه با کسی که مثلا انگلستان ارشد گرفته ولی جی اریش 1050 هست شانسش به مراتب بیشتر خواهد بود مگر اینکه یک توصیه نامه بسیار قوی کمک نفر دوم بکنه وگرنه در حالت عادی نفر اول پیروز این رقابت خواهد بود.
پ.ن : اگروضع مالیتون خیلی خوب هست و یا خانواده ثروتمندی دارید توصیه می شود که این مبلغ و حتی بیشترشو صرف خواندن ارشد در خارج کنید اما اگر تقریبا همه سرمایه خودتون همین مبلغه یا از یک خانواده متوسط ایرانی هستید بنظرم ارشد رو ایران بخوانید و همه سرمایتون رو در راه خارج واسه ارشد صرف نکنید
موفق باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..