(27-11-2012, 01:38 PM)سمیراا نوشته: سلام.ممنون از مدیریت محترم. من دانشجوی ارشد باغبانی، گرایش فیزیولوژی و اصلاح گیاهان زینتی (دانشگاه آزاد) هستم. میخوام از جایگاه این رشته در آلمان بدونم .آیا دوره دکتری به زبان انگلیسی هم ارائه میشه؟ و چیزی که برام خیلی مهمه اینکه آیا میشه از بورسیه کامل ( خوابگاه و..) استفاده کرد؟؟؟؟؟ آیا امکانش هست؟؟ چون من تمام تلاشم بر مبنای بورسیه تحصیلیهسلام، من مدیریت محترم نیستمو کلاً میخوام بدونم علاوه بر معدل بالا و نمره زبان، از حالا تا حدوداً 2 سال دیگه چه کارهایی انجام بدم خوبه؟؟؟؟؟؟؟

البته قدر مسلم اینکه دانشگاه های دیگه ای هم هستن منتها من زیاد نگشتم. من پیشنهاد میکنم که در مورد بورس DAAD اطلاعات بیشتری کسب کنین. چون اونطور که شنیدم خیلی از اساتید هم به این بورس ظاهرا ارجاع میدن دانشجوهارو. به اضافه open position ها که باید به وقتش بررسی کنین.
علاوه بر معدل بالا و نمره زبان، خب بهتره مقاله ISI بدین که شانستون بیشتر شه. میدونم که به زبان انگلیسی هم میشه پوزیشن پیدا کرد. باز بیشترشو دوستان راهنمایی کنن.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا