(27-11-2012, 11:09 PM)شهروز نوشته: با سلامشما همه شرایطتون نزدیک به ایدهآل هست و همون طور که دوستان گفتند بدون مقاله هم کاملا شانس پذیرش دارید و به نظر من احتمال گرفتن پذیرش از دانشگاههای Top 10 رو هم کاملا دارید. معدل، نمره GRE و زبان شما عالیه و دانشگاه تهران هم کاملا در امریکا شناخته شده است. در عین حال، هرگز ریسک نکنید و فقط برای دانشگاههای خیلی تاپ اقدام نکنید. اگر من جای شما بودم و برای ۱۰ تا دانشگاه میخواستم اقدام کنم، احتمالا ۴ تا دانشگاه بین رنک ۱ تا ۲۰ اقدام میکردم، ۴ تا دانشگاه بین ۲۰ تا ۵۰ و ۲ تا هم بین ۵۰ تا ۱۰۰.
1-مهندسی مکانیک
2-دانشگاه تهران
3-معدل کل : 17.15
4-TOEFL IBT :111 و GRE: 156/167/4
5- ندارم
میخواستم بدونم که تو چه رده ای امکان پذیرش با فاند برای من بیشتره.
با تشکر
ضمنا فراموش نکنید که توصیهنامهها و SoP شما هم در شرایطی که شما دارید نقش مهمی در گرفتن پذیرش از دانشگاههای تاپ بازی میکنند. سعی کنید از استادهایی که توصیهنامه خیلی خوب میتونند براتون بنویسند توصیهنامه بگیرید و روی SoP تون هم وقت زیاد بذارید تا چیز خوبی از آب در بیاد. ضمنا تماس با استادها رو هم فراموش نکنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.