28-11-2012, 01:52 PM
(28-11-2012, 01:26 PM)rezamis نوشته: با سلام
دو سوال داشتم
1- برای گذاشتن وثیقه 15 ملیونی می توانم از بانک ملی هم اقدام کنم یا فقط بانک خاصی هست؟
2- اگر بخوام در تاریخ 1 بهمن سفر داشته باشم چه تاریخی باید اقدام کنم برای پاسپورت؟
ممنون
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
1- برای تودیع وثیقه، شما میتونید از هر بانکی اقدام کنید، فقط ابتدا باید فرم های مربوطه رو از نظام وظیفه دریافت کنید. سایر سوال هاتون در مورد وثیقه رو میتونید در این تاپیک پیگیری کنید.
2- شما وقتی تشریف میبرید نظام وظیفه و درخواست خروج از کشور میدهید، معمولا و با پیگیری میتونید ظرف 3 الی 5 روز مراحل اداری گذاشتن وثقیه و نظام وظیفه رو انجام بدهید (البته بستگی به بانک عامل هم دارد که کار شما رو سریع راه بیندازه). زمانی که نظام وظیفه نامه مربوط به خروج برای یکبار شما رو برای اداره گذرنامه ارسال کرد و از زمان تحویل مدارکتون به پلیس +10 (برای صدور گذرنامه) حدود 15 الی 20 روز رو باید برای صدور گذرنامه در نظر بگیرید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.