29-11-2012, 06:42 PM
(29-11-2012, 03:59 PM)salazar716 نوشته: درود.انشاالله که رایتینگ 30 یا 29 بشین شما دقیقا منظورتون از تمرین رایتینگ اینتگریتد چی هست؟ خب یه قضیه گرامره که هم برا integrated هست و هم independent. یه قسمت دیگه ماجرا هم در واقعا ایده داشتن برا ایندپندنت و قدرت تلفیق لسینینگ و رایتینگ در اینتگریتد هست. خب شما برا رایتینگ ها نیاز به یه قالب دارین. این قالب رو هم همون نت فول یا مسترینگ اسکیلز میده. حالا می مونه گرامر و تلفیق لسینینگ و متن که باید تمرین کنین روش. اونم از هرجا میشه تمرین کرد. قرار نیست که شما حتما مو به مو تمام دستورالعمل های یه کتابو اجرا کنین...شما برا تمرین استفاده می کنید. اتفاقا دلتا هم خوبه برا تمرین یا کمبریج. برا ایندپندنت هم همون تاپیک ها فکر خوبیه. به اضافه اینکه من کمبریجم پیشنهاد میکنم چون فرمت رو خوب ارائه میده در مورد introduction، تبدیل کردن general topic به specific topic ارائه تز و ساپورت اون تز در بدنه نوشته و نهایتا conclusion و اینکه چطور نوشته شه بهتره. خب این باعث میشه بدونین هر بخش از نوشته شما شامل چی بشه خوبه و با چه ترتیبی....وقت آزمون کمه و زیاد نمیشه خلاقیت به خرج داد!
واسه اینتگریتد چه منبعی خوبه؟
مسترینگ اسکیلز خو زیاد نبود تموم کردم، الان خواستم سوالای لانگمن ibt رو کار کنم ولی یه سوال اومد تو ذهنم:
این ریدینگاش دو پاراگراف هست ولی نوتفول میگه 4تا پاراگراف میاد سر جلسه، الان یعنی لانگمن بدرد نمیخوره؟
واسه ایندیپندنت الان مسترینگ اسکیلز رو تموم کردم، برم سراغ اون 185 تاپیک معروف؟
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا