30-11-2012, 06:44 PM
(30-11-2012, 05:56 PM)فرشته من نوشته: با سلامیا سلام و خوشامد گویی باید بگم بهتره که تا میتونید با خوندن مطالب این فروم اطلاعات خودتون روبالا ببرید و این خودش پروسه زمان بری هست و هرچه اطلاعات شما درباره دانشگاه ها و رشته های مختلف و زمینه تحقیقات بروز و نیز شرایط تحصیل و فاند و ... در کشورهای مختلف بالاتر بره نفعش به خودتون میرسه. اما در جواب شما:
من مهندس نفت هستم از دانشکده نفت اهواز با معدل 16/80.در حال حاضر دانشجوی ارشد ازاد مخازنم و قصد دارم توی این دوره حداقل یه پایان نامه خوب و دو مقاله بنویسم.امتحان تافل هن.ز شرکت نکردم ولی سطح زبانتم بالاست و می تونم نمره خوبی بیارم.
همسرم مهندس مکانیکه چمران با معدل 14 و دانشجوی ازاد علوم و تحقیقاته.و باقی شرایطش مثل خود منه...به نظرتون ما می تونیم از دانشگاههای امریکا فاند متوسطی بگیریم؟
مرسی از راهنماییتون
خیلی ها شانس دارن اما کجا و با چه شرایطی مهمه!اینجاست که رقابت و کسب نمره چشمگیر تافل (که حالا خیلی موثر نیست و جزو وظایفه) و gre و معدل کارشناسی و ارشد و نیز کیفیت و تعداد مقالات و ... میاد وسط.تازه پیدا کردن استاد و ارتباط و .... هم بسیار بسیار مهمه.برای همینه که میگم پروسه زمان بری هست و باید اطلاعات خودتونم حسابی بالا ببرید.بدون داشتن gre که اصلا برای آمریکا کاری نمیشه کرد اونم شما که فاند می خواین اصلا باید نمره بالا بیارید.
موفق باشید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم