01-12-2012, 11:24 AM
(27-11-2012, 05:49 PM)gity68 نوشته: سلام، میشه در مورد بانک استیتمنت مخصوصاً برای کسایی که فاند کامل ندارند توضیح بدین، و اینکه آیا این پول باید برای مدت طولانی توی حساب باشه؟ و بر اساس ارز دولتی مقدارش ذکر میشه یا ارز آزاد بازار؟معمولا در فرمهای پذیرش هزینههای تخمینی زندگی و شهریه دانشگاه گفته میشه و شما باید bank statement ای داشته باشید که نشون بده حداقل به اندازهای که توسط فاند شما پوشش داده نمیشه پول در حسابتون هست. معمولا بهتره که یک مقداره بیشتر از این حداقل در حسابتون باشه و بانکها برای این که به شما نامهای بدن که پول در حسابتون هست نیازی ندارند که پول طولانی مدت در حساب باشه. قیمت ارز رو بانکها گاهی مینویسند و گاهی هم نمینویسند. اگر نظر من رو بخواهید، برای این که سفارت قانع بشه که شما به توانایی مالی لازم رو دارید، بهتره که با در نظر گرفتن قیمت ارز بازار آزاد، مبلغ مورد نیاز رو در حسابتون داشته باشید.
ممنونم
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.