05-12-2012, 11:49 AM
(05-12-2012, 04:05 AM)Nasim67 نوشته: مرسی شهروز جان از پاسخ.
بیشتر الان دردسر ساز شدن ترجمه مقاله بی اجازه مولف سوال هست. در اون مورد نظرتون چیه؟
در مورد ترجمه کتاب، من تجربه اش رو دارم، که باید از انتشاراتی که کتاب رو چاپ کرده (مثل Elsevier،CRC و...) اجازه گرفت (اون هم انتشاراتی که در نظر داره کتاب ترجمه شده رو چاپ کنه باید این اجازه رو بگیره، نه مترجمین از مولفین). در مورد مقالات هم، اینجوری در نظر بگیرید، شما وقتی کار محققین دیگر رو در مقالات یا پایان نامه تون ذکر میکنید، مسلما از اونها اجازه نمیگیرید، بلکه در پایان، اون مقالات یا کتاب ها رو به عنوان منابع و مراجع ذکر میکنید (با فرض اینکه به صورت ترجمه و ادغام چندین مقاله باشد).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.