06-12-2012, 11:44 AM
(04-12-2012, 10:30 PM)blur نوشته: سلام، مشکل، مسئله و گرفتاری!!!!شهروز نکات خوبی رو اشاره کرده. یکی دو تا نکته کوچیک فقط میتونم اضافه کنم:
من فارغ التحصیل باغبانی- گیاهان دارویی از دانشگاه ارومیه ام. معدل لیسانسم 15.82 (البته دو سال آخر الف هست) و ارشد 18.39. تافل 91، جی آر ای 303(1120-1130 قدیم). یه مقاله ISI، یه مقاله خارجی یکی داخلی و چندتا کنگره بین المللی و داخلی دارم به اضافه دوتا مقاله سابمیتی. دوتا هم پروژه کار کردم.
الان دوتا مساله هست: شانس من چقدره برا پذیرش از رنک های معمولی؟
دومین مساله اینه: من از دانشگاه وایومینگ پذیرش برا بهار گرفتم و امروز استاد میل زد بهم و گفت که دنبال فاند برا منه و تکلیفش ژانویه تا آوریل مشخص خواهد شد) به اضافه اینکه گفت راند بعدی یعنی مارچ برا فاند شرکتم میده و اضافه کرد که نمره جی آر ای من لب مرزه!
حالا سوالات من: اول: وقتی وایومینگ با این رنک نمره جی آر ای منو لب مرز بدونه و اصلا احتمالا فاند نده، پس شانس من برا همه دانشگاها در این سطح یا بهتر اقلا فاندشون کمه درسته؟(گرچه با نمره کمتر دیدم بچه ها از دانشگاهای عالی هم پذیرش گرفتن ولی میتونه استثنا باشه!)
دوم: اگه این استاده دنبال فاند باشه و من برا دانشگاه دیگه اقدام کنم و پذیرش بگیرم (البته میدونم زیاد محتمل نیست!) اونموقع خیلی شرایط پیچیده ای بوجود میاد. چی کار میشه کرد براش؟
سوم: اصلا بهتر نیست که کلا بیخیال پذیرش برا امسال بشم و سال بعد اوضاع رزومه مو بهتر کنم؟ البته نمیدونم تا چه حد بهتر شه!
چهارم: بیربطه به تاپیک ولی وایومینگ خیلی ایالت کم جمعیتی هست. واقعا آدم میتونه اونجا دووم بیاره؟(گرچه اصلا تکلیف فاند معلوم نیست!)
۱. دانشگاهها رو لزوما نمیتونید با هم مقایسه کنید و همون طور که شهروز هم گفته هر دانشگاهی معیارهای خاص خودش رو داره. من سراغ دارم افرادی رو که با نمره همین حدود در GRE از Stanford پذیرش گرفتهاند، ولی خوب طرف شاگرد اول شریف بوده. در نتیجه باید همه شرایط رو در نظر گرفت و نمره GRE تنها ملاک نیست. معدل، مقالات، رشته، دانشگاه محل تحصیل از جمله موارد دیگه هست که باید در نظر گرفت.
۲. تا زمانی که شما به کسی قول ندادید و نگفتید که حتما به اون دانشگاه خواهید رفت، تعهدی به کسی ندارید. همچنان که استاد به شما تعهدی نداره و خیلی راحت ممکنه بگه نتونست فاند پیدا کنه.
۳. همون طور که خودتون هم گفتید احتمالا شرایط شما سال آینده زیر و رو نخواهد شد. نمره TOEFL و GRE شما الانش هم بد نیست و احتمال این که سال آینده بتونید خیلی بهترش کنید به نظر من کمه. در نتیجه به نظرم باز با استادها تماس بگیرید و سعی کنید امسال پذیرش بگیرید. اگر نشد، سال آینده فرصت هست.
۴. زندگی کردن در وایومینگ ممکنه کسل کننده باشه، اما اگر اهل طبیعت باشید احتمالا میتونید از اون ایالت لذت ببرید. به نظر من در شرایط فعلی خیلی نگران این مساله نباشید. فعلا تمرکزتون رو بذارید روی این که از تعداد بیشتری دانشگاه پذیرش بگیرید، بعد بین دانشگاهها قدرت انتخاب خواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.