08-12-2012, 06:15 PM
(08-12-2012, 06:02 PM)rise نوشته: دوستان کسی در مورد دانشگاه های بین المللی در ایران اطلاعی داره؟ مثلا دانشگاه بین المللی تهران کمپوس ارس
آیا مدرک این دانشگاه اعتبارش همون برابر دانشگاه تهران هست؟
کلا تحصیل مقطع ارشد رو در این دانشگاه برای تحصیل دکترای خارج از ایران صلاح میدونین یا خیر؟
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، از لحاظ اعتبار، این پردیس ها (کیش، ارس و البرز) همون مدرک دانشگاه تهران هستند. فقط در مدرک تحصیلی شما، مثل همه پردیس های دیگر دانشگاه تهران (فنی، ابوریحان، کشاورزی، هنرهای زیبا، علوم و قم) ذکر میشود که در سال تحصیلی X از پردیس (کیش/ارس/البرز) و با معدل Y فارغ التحصیل شده اید. البته همونطور که میدونید برای تحصیل در این سه پردیس (ارس، کیش و البرز) شما باید مبلغی رو به عنوان شهریه پرداخت کنید (با توجه به رشته و مقطع تحصیلی).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.