08-12-2012, 10:30 PM
(08-12-2012, 12:24 PM)mhsgoud نوشته: با سلامدرود دوست عزیز
لیسانس عمران آزاد معدل 17:30
الان فوق تهران ولی معدل خیلی پایین(15)
مقاله خوب هم میتونم تو چند ماهه آینده در بیارم. اینجا هم با اساتید نسبتاً معروفی کار کردم.(تو زمینه کاریشون شناخته شده اند) . GRE و تافل هم میتونم نمره خوب بیارم
چون نمرات ارشدم زیاد جالب نیست و همچنین بخاطر این پول مسخره ای که جدیداً برای تحصیل رایگان میگیرن میخوام با مقاله هایی که به زودی در میاد(اگه خدا بخواد) برای دکترا مستقیم اقدام کنم.(یعنی با BS) به نظرتون شانسی برای فاند دارم؟ کلاً دکترا مستقیم بیشتر به دانشجوای خودشون میدن یا به خارجی ها هم میدن؟
یه سوال دیگه اینکه آیا میتونم از استادی که تو دانشگاه خودم نباشه توصیه نامه بگیرم؟
به فروم خوش امدید
کلا معدل لیسانس مهمتر از معدل فوقه (تاثیرش بیشتره)
شانستون رو نمیشه بدون مقاله و نمرات زبان درست گفت...مخصوصا نمره GRE (نمره خوب یعنی چند به نظرتون؟)
دانشگاههای امریکا PhD مستقیم به دانشحوهای اینترنشنال میدن...ولی باید رزومه خوب باشه جداً
در کل رفتن از فوق به دکترا از رفتن لیسانس به دکترا شانسش بیشتره (چون بعضی دانشگاهها ممکنه applicant واسه PhD مستقیم رو نگیرن اصلا)
اگه بتونین یکم معدل رو بالا بکشید و مقاله های خوبی داشته باشید و GRE هم نمره قابل قبولی بگیرید به نظرم شانس دارید (رو نمره GRE خیلی تمرکز کنید)
درمورد توصیه نامه هم شما در صورتیکه با استاد دیگه ای از دانشگاه دیگه ای مثلا کار تحقیقاتی و پژوهشی کردید مشکلی نداره توصیه نامه بگیرید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge