11-12-2012, 03:31 AM
(07-12-2011, 04:27 PM)Hamidreza_ut نوشته: سرزمین پست ...تجربه ای که من از زندگی در هلند داشتم، تقریبا 180 درجه متفاوته. مردمانی بسیار خونگرم، که واقعا به آدم در بسیاری از شرایط کمک میکنن، آب و هوای بسیار عالی(البته در اکثر فصول میانگین دما نسبت به ایران پایین تره)، کشوری آزاد و انصافا درجه یک. من 7 ماه در شهر لاهه زندگی کردم و به معنی واقعی کلمه از زندگی در اونجا لذت بردم. آمستردام هم که کافیه برید تا ببنید چجوریه. پر از توریست. مثلا در ترام های آمستردام معمولا به سه زبون هلندی، انگلیسی و فرانسوی مسیرها اعلام میشه. به همین دلیل مهاجرا خیلی احساس بهتری دارن. من الان آلمان هستم، ولی به جرات میتونم بگم واقعا هلند رو ترجیح میدم به آلمان. هلندی ها به طور متوسط خیلی بهتر انگلیسی صحبت میکنن نسبت به آلمانیا(که حتی توی برلین هم مشکل دارین با انگلیسی حرف زدن.) از نظر من یک مهاجر خیلی راحت تر میتونه با محیط هلند کنار بیاد نسبت به آلمان. البته نکته خیلی مهم شهر محل سکونت هست. هرچه شهر بزرگتر باشه، به نظر من تجربه های بهتری رو به عنوان یک دانشجو یا مهاجر خواهید داشت.
زندگی در سرزمین سرد هلند من را هم مانند مردم این دیار ، سرد و بی روح کرده است۰ وقتی به هلند مهاجرت کردم از آنها پرسیدم چرا به هلند میگویند Nederland و آنها به من گفتند چون بیشتر سرزمین هلند در زیر آب میباشد، آن را سرزمین پست مینامند۰
به عبارتی هلند پایین تر از سطح زمین قرار دارد۰
حقیقت کلام این میباشد که هلندی ها در طی سالیان متمدی آبهای دریا را خشک نمودند تا سرزمینی برای خود احداث کنند و در واقع اگر پلهای مقاوم هلند نباشد ،همه کشور به زیر آب میرود۰
هلند سرزمین کوچکی است و مانند همه جای دنیا آدم بد و خوب هم دارد۰ در واقع آدمهای خوب و همچنین پست هم در این سرزمین سرد و پست وجود دارند۰
برعکس فضای سراسر سبز هلند، هوا بسیار سرد است۰ سرمایی که با بادهای شدید به اعماق مغزتان رسوخ میکند۰
وقتی از فراز آسمان و در هواپیما به هلند نگاه میکنید فقط فضایی سبز را میبینید و بس۰
گول فضای سبز رنگش را نخورید که زندگی در این سرزمین برای مهاجرین بسیار سخت است و حتی با داشتن ملیت هلندی باز هم یک خارجی تلقی میشوید۰
از گلهای لاله هم خبری نیست و اگر هم دوستدار گل وگیاه هستید باید برای دیدن گلها تا تاریخ معینی در سال که معمولا سه ماهه فصل بهار هست صبر کنید و سپس به سمت Keukenhof بشتابید۰
البته باید فراموش نکنید که مانند همه چیز در دنیا این دید و بازدید مجانی نیست و باید مبلغی در حدود ۱۴ یورو برای ورودیه بپردازید و البته این بجز هزینه پارکینگ و تنقلات میباشد.
مردم هلند مردمانی سرد و بیروحند برای همین از آنها توقع درک دوستی را نداشته باشید۰
البته ساکنین آمستردام کمی خوش مشربتر هستند و این به واسطه این امر میباشد که آمستردام یک شهر توریستی است.
منبع : یک ایرانی در هلند