11-12-2012, 09:15 AM
(11-12-2012, 12:41 AM)aha.sat نوشته: سلامدرود دوست عزیز
من هم عضو تازه هستم و جدیدا درگیر قضیه گرفتن پذیرش شدم، با 1000 تا سوال که دارم یکی یکی جواباشونو پیدا میکنم.
رشته: مهندسی صنایع_سیستم
متاهل!
لیسانس امیرکبیر معدل 13.4
فوق لیسانس تهران معدل 17.5
مقاله 2 تا
ریکام به اندازه دارم!
زبان هم بد نیست، فرض بگیریم تافل و GRE حدنساب رو بتونم بگیرم
کشور هدف، امریکا
دانشگاه متوسط به بالا
با فرض اینکه در فیلدی که دارم پذیرش میگیرم (Health_care) فاند خوب میدن، میتونم با افتضاح معدل لیسانس فاند بگیرم؟
واقعا سردر گم هستم، بعضی ها میگن معدل لیسانس رو میشه پوشش بدی، بعضی ها میگن تو امریکا اینطور نیست و درجا ردت میکنند.
با توجه به تاهل بنده، رو چه فاندی میتونم حساب کنم؟ حد اقل چقدر لازمه؟
کمک بزرگی کردید اگه راهنماییم کنید...
به فروم خوش امدید و امیدوارم به هدفتون برسید
بسیاز عالی هست که دارین فروم رو مطالعه میکنید تا حواب سوالاتتون رو پیدار کنید...ولی کلا برای شروع پیشنهاد میکنم این جزوه که توسط همین سایت تهیه شده رو مطالعه کنید..اطلاعات مقدماتی خیلی خوبی بهتون میده در همه موارد...بعد سوالی باشه میتونید در قسمت مربوطه مطرح کنید برای توضیحات بیشتر
بخوام به طور مختصر بگم ، همونطور که احمد جان گفتن شانستون به نمره GRE خیلی وابستست...GRE میتونه نمره لیسانس شما رو تا حدودی پوشش بده؛ پس باید نمره ای بالاتر از حد نساب دانشگاه بگیرید
در مورد فاند و مقدارش هم در همون جزوه توضیح داده شده که پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge