11-12-2012, 01:09 PM
(02-11-2012, 02:01 AM)imanaref69 نوشته: با سلام و خسته نباشیدسلام دوست عزیز
من دانشجوی بهداشت حرفه ای از دانشگاه تهرانم معدلم 17.03 هست و نمره تافلم 85 شده و دو تا مقاله دارم یکی ای اس ای و اون یکی توی مجله دانشگاه تهران چاپ شده می خواستم بدونم به نطرتون می تونم از یکی از دانشگاه های خوب کانادا پذیرش رو همراه با فاند بگیرم ؟؟؟!!
ممنون
اطلاعات ما بیشتر در مورد رشته های فنی هست و بنابراین خیلی شاید نتونیم با قطعیت به شما در مورد شانس پذیرشتون بگیم. شما شرایط خوبی دارین هم از نظر معدل و هم مقاله، به خصوص اینکه در مقطع کارشناسی هستین. ولی دو تا مسئله هست: یکی اینکه یک تعداد معقولی دانشگاه پیدا کنید رشته شما رو داشته باشه چون اپلای برای یک یا دو تا دانشگاه خوب کانادا که متقاضی زیاد داره خیلی ریسکه و شانس شما رو پایین میاره. دوم اینکه این مسئله رو در نظر داشته باشین که برای مقطع ارشد فاند ممکنه کمتر پیدا بشه.
من این لینک رو پیدا کردم برای آشنا شدن با شرایط و ضوابط در یکی از دانشگاه های کانادا (UBC). در ضمن شما با توجه به شرایطتتون میتونین برای دکترای مستقیم آمریکا هم اقدام کنید. (اطلاعات بیشتر)
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.