22-02-2011, 05:17 AM
این مشکلی که شما بهش اشاره کردید رو من نمیبینم، اما به طور کلی یکی از دلایلی که ممکنه باعث کندتر بودن بعضی از صفحات بشه، حجم اطلاعاتیه که در صفحات مختلف وجود داره. بعضی وقتها این اطلاعات لزوما در صفحه دیده نمیشه و مربوط به کدهای javascript یا css هست که در صفحه نهایی که شما میبینید نمایش داده نمیشه. یکی دیگر از دلایل کند بودن میتونه سرعت اجرای کدهای javascript باشه که بعضا در کامپیوترهای قدیمی یا مرورگرهای اینترنت قدیمی بیشتر به چشم میاد.
به هر حال، مساله کند بودن صفحات از سمت سرور دیده نمیشه و احتمالا از سمت کامپیوتر شما باشه، اما بدون بررسی بیشتر نمیشه اظهار نظر دقیق کرد.
به هر حال، مساله کند بودن صفحات از سمت سرور دیده نمیشه و احتمالا از سمت کامپیوتر شما باشه، اما بدون بررسی بیشتر نمیشه اظهار نظر دقیق کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.