14-12-2012, 05:31 PM
(03-12-2012, 09:40 PM)MaMi نوشته:
ثبت نام آزمون GRE General تاریخ 9 فوریه 2012 - 21 بهمن 1391 آغاز شد
سازمان سنجش - قیمت 620 هزار تومان
مرکز آزمون دانشگاه اصفهان - قیمت 185 دلار
پ.ن سازمان سنجش در مورد هزینه آزمون:مبلغ فوق الذکر هزينه علي الحساب است که با توجه به قيمت فعلي ارز محاسبه شده است و اگر به هر دليلي ثبت نام و پرداخت هزينه آزمون را در اين لحظه به اتمام نرسانيد و با کاهش يا افزايش نرخ ارز، هزينه آزمون تغيير کند مي بايست هزينه آزمون را طبق قيمت جديد بپردازيد.
- چنانچه در اين آزمون ثبت نام کنيد، تا 2012/12/25 فرصت دارید که از آزمون انصراف بدهيد، مبلغ 1110000 ريال از مبلغ آزمون که پرداخت کرده ايد به عنوان کارمزد کسر مي شود و مقدار باقيمانده به حساب بانکي متقاضي واريز خواهد شد.
- در ضمن پس از اتمام مهلت فوق نيز مي توانيد تا تاريخ 2013/01/29 از آزمون انصراف بدهيد در اينصورت، مبلغ 2775000 ريال از مبلغ آزمون که پرداخت کرده ايد به عنوان کارمزد کسر مي شود و مقدار باقيمانده به حساب بانکي متقاضي واريز خواهد شد.
- پروسه استرداد وجه براي آزمون هايي که لغو مي کنيد حدود دو ماه طول مي کشد.
دوست عزیز ثبت نام باز شد اما الان سنتر اصفهان که اطلاعیه زده تا اطلاع ثانوی منتفیه. خود ets هم که زده تو فوریه در ایران امتحان نداره. من خودم میخوام ثبت نام کنم. الانم بدجور نگرانم که واقعا تو ایران امتحان نباشه فقط نمیدونم چرا سنجش هنوز داره ثبت نام میکنه شما میدونید جریان چیه؟