15-12-2012, 01:16 PM
(14-12-2012, 05:31 PM)hnokande نوشته:دوست عزیز ثبت نام باز شد اما الان سنتر اصفهان که اطلاعیه زده تا اطلاع ثانوی منتفیه. خود ets هم که زده تو فوریه در ایران امتحان نداره. من خودم میخوام ثبت نام کنم. الانم بدجور نگرانم که واقعا تو ایران امتحان نباشه فقط نمیدونم چرا سنجش هنوز داره ثبت نام میکنه شما میدونید جریان چیه؟
دوست من درست است که مرکز اصفهان اعلام کرده تا اطلاع ثانوی امتحان GRE برگزار نمیکنه، ETS در جواب ایمیل دوستان نوشته در ایران برگزار نمیشه و سنجش هم همچنان ثبت نام میکنه...ولی در شرایط کنونی (و با فرض اینکه شما ثبت نام کردی در سنجش) این نگرانی های شما، فقط و فقط باعث میشه که نتونید روی مطالعه تون تمرکز داشته باشید. بنظر من، شما روند مطالعه تون رو با تمرکز پیگیری کنید. طبق شنیده های من، تا چند روز آینده تکلیف این امتحان (فوریه) مشخص خواهد شد، اگر قرار بر برگزاری شد، که شما طبق برنامه تون پیش رفتید و چیزی رو از دست ندادید، ولی اگر قرار بر برگزاری بود و شما نتونستید اونجور که باید برای این امتحان آماده شده باشید، متاسفانه تنها کسی که ضرر میکنه، شما هستید.
موفق باشید
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.