19-12-2012, 09:41 PM
(19-12-2012, 09:36 PM)ahmadpashaei نوشته:محمد جون تبریک میگم واقعا.حروف انگلیسی رو تمام کردی که بابا حالا اینجاها وقتی استاد می پرسه بعد از پایان درست چه هدفی داری چی بگیم بهتره؟اینجا که سفارت نیست بگیم می خوایم محقق بشیم ریجکتمون کنن بگم برو کشور خودت؟!
ممنون احمد جان. راستش این سوال رو چون از قبل بهش فکر کرده بودم (طبق تجربیاتی که دوستان بیان کرده بودند) وقتی پرسید، جوابی که دادم این بود که میخوام از تجربیاتی که در طول تحصیلم به عنوان دانشجوی دکتری کسب میکنم، برای رسیدن به اهداف شغلی ام و احتمالا دوره پسادکتری استفاده کنم. اشاره ای هم نکردم که این اهداف رو در کشورم دنبال خواهم کرد یا در جای دیگر.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.