20-12-2012, 11:37 AM
(20-12-2012, 01:38 AM)ghasedak.1391 نوشته: با سلام و خسته نباشید.در امریکا مردم به طور کلی به عقاید همدیگه احترام میگذارند و داشتن حجاب معمولا مشکلی ایجاد نمیکنه. البته همیشه استثنا ممکنه باشه، ولی به طور کلی نگران داشتن حجاب نباشید.
من می خواستم بدونم کدوم مناطق آمریکا برای یک زن مسلمان که حجاب اسلامی داره، امن تر و مناسب تره؟
اطلاعات زیادی در این زمینه ندارم. اما شنیدم که در شهرهای گرمسیری، زنان مسلمان معمولا به مشکل برمیخورن. درسته؟
لطفا اگه ممکنه مناطقی رو که برای زن با حجاب مناسب نیست رو هم بگید.
واقعا ممنونم.
من در هیچ ایالتی به غیر از کالیفورنیا زندگی نکردم، در نتیجه نمیتونم با قطعیت در مورد بقیه ایالتها اظهارنظر کنم، اما در کالیفورنیا خیلی بعیده که خانمهای محجبه به مشکل بربخورند. جمعیت مهاجرها و نژادهای مختلف در کالیفورنیا زیاده و داشتن حجاب چیز عجیبی نیست. البته داشتن پوشش غیرمتعارف، مثل پوشیدن چادر مشکی، باعث انگشت نما شدن خواهد بود، ولی داشتن حجاب و پوشیدن لباس اسلامی با رنگ و طرحهای متعارف مشکلی نخواهد داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.