21-12-2012, 11:14 AM
(21-12-2012, 07:14 AM)baharehnakisa نوشته: رشته ی من کامپیوتر هست و دوره لیسانس را در دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل ۱۵.۳۰ فارغ التحصیل شدم،دارم زبان میخونم که ielts امتحان بدم و ۱۰۰٪ یک مقاله تا دو ماه اینده خواهم داشت.رشته کامپیوتر برای گرفتن فاند رشته خوبیه و استادهای این رشته معمولا فاند نسبتا خوبی در اختیار دارند. در نتیجه از این جهت مثبته، اما از طرف دیگه معدل لیسانس شما معمولیه و دانشگاه محل تحصیل شما هم در امریکا شناخته شده نیست. به همین خاطر اگر دنبال فاند هستید داشتن نمره بالای GRE و همچنین نمره خوب IELTS یا TOEFL و همچنین داشتن مقاله توصیه میشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.