22-12-2012, 02:51 AM
معدلهاتون نسبتا خوبه. با این وجود مستقل از نمره زبان، برای تاپ 10 بسیار بعیده شانسی داشته باشید. تاپ 10 معمولا افراد خاصی رو با رزومه های خاص انتخاب می کنند.
در صورت داشتن جی ار ای خوب بالای 1200 و تافل بالای 90 شانس فاند رو از دانشگاههای بالای رنک 50 تا رنک 200 دارید. این بازه رو هم سه قسمت کنید 50 تا 100 100 تا 150 و 150 تا 200. تقریبا به میزان برابر دانشگاههایی از این میان انتخاب کنید.
تماس با اساتید رو هم شروع کنید. دانشگاهها در ترم بهار تعداد کمتری پوزیشن دارند و بنابراین فاند گرفتن ممکنه سخت تر باشه.
از مدیرگرامی خواهشمند است در صورت صلاح دانستن به بخش شانس پذیرش این دو پست منتقل بشه.
در صورت داشتن جی ار ای خوب بالای 1200 و تافل بالای 90 شانس فاند رو از دانشگاههای بالای رنک 50 تا رنک 200 دارید. این بازه رو هم سه قسمت کنید 50 تا 100 100 تا 150 و 150 تا 200. تقریبا به میزان برابر دانشگاههایی از این میان انتخاب کنید.
تماس با اساتید رو هم شروع کنید. دانشگاهها در ترم بهار تعداد کمتری پوزیشن دارند و بنابراین فاند گرفتن ممکنه سخت تر باشه.
از مدیرگرامی خواهشمند است در صورت صلاح دانستن به بخش شانس پذیرش این دو پست منتقل بشه.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)