(22-12-2012, 11:04 PM)neginjoon نوشته:سلام من در حال حاضر میخواستم از طریق ets ثبت نام کنم گزینه add بود که میشد کد دانشگاه رو زد اما فقط یه جا داشت من میخواستم 4 تا دانشگاه رو بزنم میشه کمک کنید باید چیکار کنم.ممنون از شما
دوست من، شما فقط زمانی میتونید کد 4 دانشگاه رو وارد کنید که ثبت نام برای یکی از آزمون های آتی انجام داده باشید. یعنی به عنوان مثال اگر برای آزمون فوریه ثبت نام کنید، میتونید تا مدتی قبل از امتحان، کد 4 دانشگاه رو وارد کنید. در صورتی که شما در امتحانی ثبت نام نکرده باشید و یا اینکه قبلا در امتحانی که برگزار شده، شرکت کرده باشید، فقط میتونید کد یک دانشگاه رو وارد کنید.
پس اول شما باید ثبت نام کنید (وجه آزمون رو پرداخت کنید) و بعد 4 کد دانشگاه های مورد نظرتون رو وارد کنید. برای ثبت نام هم میتونید از گزینه Register for a General Test در پروفایل MyGRE استفاده کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.