(24-12-2012, 07:09 PM)jay نوشته: بنده به تازگی فوق لیسانس روانشناسی رو شروع کردم.تصمیم دارم در آینده برای دکترای روانشناسی و فول فاند گرفتن از آمریکا اقدام کنم.هنوز GRE ندادم.می خواستم بپرسم آیا برای رشته روانشناسی باید GRE خاصی داد یا همان جنرال کافی است؟اینا یه سری از دانشگاه هایی هستن که روانشناسی رو در سطح دکتری دارن (البته در گرایش های مختلف که من اطلاعی ندارم!)
نمره ام برای این آزمون باید چقدر باشد تا بتوانم خوب پذیرش بگیرم.
اگر اطلاعاتی در رابطه با کسانی که این رشته برای دکترا فول فاند گرفته اند دارید در اینجا شیر کنید ممنون می شم.
Michigan State University, Louisiana State University, University of Maryland—College Park, University of Massachusetts—Amherst, University of Minnesota, Mississippi State University, University of Missouri—Columbia, University of Nebraska—Lincoln, New York University, University of North Carolina—Chapel Hill, North Carolina State University, University of Northern Colorado, Northern Illinois University, Oklahoma State University, University of Oregon, Pennsylvania State University, University of Rhode Island, Rutgers, University of South Carolina, University of South Florida, University of Southern Mississippi, St. John's University, Syracuse University, University of Tennessee—Knoxville, Texas A&M University, University of Texas at Austin, University of Utah, University of Washington, University of
Wisconsin—Madison, University of Wisconsin—Milwaukee
در مورد GRE هم یکی از بچه های روانشناسی می گفت که جنرال برای همه دپارتمان های روانشناسی تقریبا ضروریه. ولی سابجکت را دانشگاه های تاب میخوان و سایر دانشگاه ها هم میگند اگه باشه بهتره. بیشتر از غیر روانشناسیا سابجکت میخواند که ببینند دانش روانشناسیش چه قدره و همین طور تو گرایش هایی که رقابت توشون خیلی تنگاتنگه این سابجکت نقش داره. نتیجه اینکه سایت دانشگاه هارو حتما برا این مورد چک کنید. به دانشگاه بستگی داره. ضمنا این لینک میانگین های GRE بعضی از دانشگاها روگذاشته که نمرات بالایی هستن.
این فروم هم براتون مفید خواهد بود.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا