24-12-2012, 11:44 PM
(24-12-2012, 10:42 PM)hamed1 نوشته: سلام و عرض خسته نباشیددرود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
من طبق بخش چهاردهم: بيماريهاي گوش و حلق و بيني
بند 26ـ فلج تارهاي صوتي دو طرفه و يا يك طرفه با بيش از شش ماه سابقه معاف دائم.
معاف هستم .17 سال هست که 1 تار صوتيم فلج هست.ولی غیبت دارم.میتونم معافیمو بگیرم.من شنیدم فقط جریمه نقدی میکنن.
2.امکان داره تو ایین نامه امده باشه معافم ولی تو کمیسیون رد کنن و معاف از رزم کنن؟
ممنون میشم جواب بدین.
همون طور که در این ارسال هم اشاره شده است، اگر زمانی که برای شما غیبت در نظر گرفته میشود، حائز شرایط دریافت یکی از موارد معافیت پزشکی باشید، پس از معرفی به یگان خدمتی، مشکلی از لحاظ غیبت نخواهید داشت. یعنی شما اگر در دورانی که غیبت خوردی یکی از مواردی که منجر به معافیت دائم پزشکی رو داشته باشی، پس از معرفی به نظام وظیفه، مشمول غایب/فراری نخواهید بود و همون طور که اشاره کردید فقط جریمه نقدی از شما دریافت خواهند کرد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.