25-12-2012, 05:28 PM
(25-12-2012, 04:09 PM)oracle2020 نوشته:من متوجه نشدم که آیا مدرک انگلیسی که شریف میده (دانشنامه) رو دادگستری و وزارت خارجه مهر میزنن، یا باید دوباره توسط مترجم رسمی ترجمه بشه؟ من برای اروپا میخوام اقدام کنم و ارسال مدارک اینترنتیه یعنی باید مدارک رو اسکن کنم بنابراین مهروموم بودن مدارک تفاوتی ایجاد نمیکنه
دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، دانشگاه ها فقط ریزنمرات لاتین (رسمی/غیررسمی) ارائه میدهند و دانشنامه فارسی رو شما بعد از تائید در وزارت علوم میتونید از طریق دارالترجمه ها، ترجمه کنید و در صروت لزوم مهرهای مربوطه رو هم بزنید. منظور اینکه دانشگاه ها، دانشنامه لاتین صادر نمیکنند.
پ.ن: اطلاعات من در مورد دانشگاه تهران است
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.